Buien, later van het westen uit droog. Morgen in het zuidoosten buien

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken buien over, soms met onweer. In de loop van de middag wordt het in het westen droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 18°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig.
Vanavond is er eerst nog een bui, later is het droog met zonnige perioden. De wind wordt zwak tot matig en komt uit een zuidelijke richting.

Komende nacht is het eerst droog, later is er in het zuiden een enkele bui. De minima liggen rond 10°C. Er is weinig wind, alleen aan de kust staat een meestal matige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met vooral landinwaarts enkele buien, een enkele met onweer. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuid tot zuidwesten.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met in de zuidoostelijke helft buien, soms met onweer of hagel. In het noordwesten en westen blijft het waarschijnlijk droog en schijnt de zon geregeld. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten, aan de kust uit het westen.
Morgenavond is het in de zuidoostelijke helft meestal bewolkt met buien. In de loop van de avond komen er minder buien. In het noorden en westen is het droog en schijnt de zon. Landinwaarts is er weinig wind. In het noordwesten staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

16/06/2024 14.55 uur LT