Meest droog en in het zuidwesten zon. Dinsdag bewolkt en een lichte bui

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er aanvankelijk vrij veel bewolking. In het noordoosten is er plaatselijk mist. In het zuidwesten zijn er zonnige perioden. Er is boven land weinig wind, aan de noordwestkust en op het IJsselmeer staat een matige noordwestenwind.
Vanmiddag is de kans op zon in het zuidwesten het grootst, in het noordoosten overheerst de bewolking, met later plaatselijk mogelijk wat lichte regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noordoosten tot 12°C in zuiden. Er staat weinig wind, alleen aan de noordkust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordwesten.
Vanavond komen er in het zuidwesten opklaringen voor. In het noordoosten is het overwegend bewolkt en kan er plaatselijk lichte regen vallen. Er is weinig wind.

Komende nacht kan er in het noordoosten plaatselijk lichte regen vallen. Elders is het droog en kan zich plaatselijk mist vormen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot plaatselijk rond het vriespunt in het zuidwesten. Er is weinig wind.

Morgenochtend raakt het op de meeste plaatsen bewolkt en vooral in het noordoosten regent het af en toe licht. In het noorden kan er ook nog mist voorkomen. In het zuidwesten kan er in de loop van de ochtend ook wat lichte regen vallen. In het noordoosten steekt een matige wind uit het oosten op, elders staat er weinig wind.
Morgenmiddag overheerst de bewolking en kunnen er overal lichte buien vallen. De maximumtemperaturen liggen rond de 10°C, in het (uiterste) noordoosten blijft het frisser met ca. 7°C. In het noorden staat er een matige wind uit het oosten, elders staat er weinig wind.
Morgenavond wordt het geleidelijk op de meeste plaatsen droog, alleen in het noordoosten kan er nog lichte regen vallen. In het noorden en oosten staat een zwakke tot matige oostenwind, elders is er nauwelijks wind. (Bron: KNMI)

04/03/2024 05.43 uur LT